Täällä kirjoittelee pian kolmekymppinen pakko-oireinen neiti-ihminen, joka tietoinen siitä, että on hyvää vauhtia päätymässä hulluksi kissanaiseksi. Mutta onko se välttämättä huono asia?

 

Päivät kuluvat työssä (yksitoikkoinen työ, ei etenemismahdollisuuksia, määräaikainen sopimus) ja illat kotona kolmen kissan kanssa. Ystäviä on riittävästi, mutta usein on helpompaa olla yksin kuin kuunnella muiden hyvää-tarkoittavia neuvoja. Parasta arjessa on DIY-projektit, joita väsäilen iltaisin ja tietysti kissat, jotka parhaansa mukaan häiritsee väkertelyä. :) Ongelmallista arjessa on lievät pakko-oireet, ajoittaiset masennuskaudet, painonhallinta ja elämänhallintaongelmat (esim. ajanhallinta, nukahtamisongelmat ja järjestyksen ylläpito). Problems? Me? Nooo.

 

Tämän blogin tarkoitus on kulkea mukana kun järjestelen elämääni ja ehkä jopa tsempata huonoina päivinä. Tai sitten hylkään koko projektin ensimmäisen vaikean paikan tullen. Kahtellaan, kahtellaan. Tämä on päiväkirja, jossa on teemoina organisointi (pääasiassa kodin järjestäminen), DIY-jutut ja ihan vaan päivittäiset kuulumiset. Tämä ainakin on nyt ajatuksena. Katsotaan mihin päädytään. :)